A znate li otkuda dolaze vaši otpori?

2018-09-13

Zašto se ne možemo pokrenuti i stići tamo gdje želimo?

Svima nam se ponekad dogodi da zaglavimo u nekom periodu svoga života i da jednostavno ne znamo kako se pomaknuti. Zašto nam je potrebno tako puno vremena da ostvarimo ono što želimo? Od kuda da krenemo?

To su neka od pitanja koja si većina nas postavlja u tim trenucima. I vjerujte mi nije razlog:

- zato što nismo dovoljno inteligentni

- zato što nismo dovoljno jaki

- zato što nemamo dovoljno hrabrosti

- zato što nismo dobro definirali želju

Razlog zašto neke stvari nikako da ostvarimo je taj jer smo samo zaglavili u vibracijskom obrascu koji ne odgovara vibraciji naše želje. To je jedini pravi razlog - nema drugog.

Ako pokušamo zastati na tren i razmisliti o svemu, osjetiti što je to što nas koči, shvatit ćemo da je to veliki nesklad nas i onoga gdje smo trenutno.

Ono što je bitno sada napraviti je malo po malo micati misli koje nas sprječavaju da se ostvarimo. Pomalo micati frustracije, napetost i sve ono što nam pruža otpor. OTPOR su naše misli koje su vibracijski različite od onoga što je naša prirodna povezanost sa izvorom.

Kada uspijemo odvesti svoje misli daleko od tamo gdje nam ne služe, gdje nas koče i sputavaju, jasnije ćemo vidjeti i osjetiti što su naše stvarne želje i tako ćemo moći donositi odluke. I kada nam se to tako desi mi se počinjemo usklađivati sa protočnom energijom koja stvara svijet, koja stvara sve. A kada osjetimo da nešto želimo iz dubine naše duše, to je početak privlačenja toga u naš život.

I vjerujte mi, Izvor, Univerzum, ili kako god Ga nazivate, točno zna što mi želimo, čuo je naše najdublje i najiskrenije želje i na sve nam odgovara. Na nama je da putem osjećaja dozvolimo sebi da prepoznamo i osjetimo malo po malo gdje je put, gdje je prolaz i da si dozvolimo da primamo sve dobrobiti koje nas čekaju.