O MENI- UPOZNAJMO SE

 Već kao mala djevojčica sam pričala o nekakvoj psihi, ni sama nisam znala odakle mi taj pojam, ali sam osjećala da mi se nešto mota po glavici i da postoji nešto više od onoga što vidim oko sebe i što mi odrasli govore. Vrlo često sam zanovijetala da mi se objasne mnoge stvari koje nisam razumijela, a nisu baš svi imali uvijek strpljenja za mene. No, koliko se sjećam nije me to ometalo da i dalje tražim odgovore na svoja pitanja. Bila sam mala Heidi i furala svoj film.

Znam da sam došla u ovaj život sa namjerom da učim kroz iskustva a po prirodi sam vrlo znatiželjna pa sam tako zabadala svoj nos svugdje gdje sam god mogla nešto novo naučiti. No kao djeca nismo shvaćali da su nas odrasli svojim uvjerenjima preusmjerili, pogotovo u vrijeme moga odrastanja kada je kritika bila dobra odgojna metoda.  Tako je bilo i sa mnom. Kasnije sam počela osjećati nezadovoljstvo jer sam shvaćala da nisam dobro u nekim situacijama kao i sa nekim ljudima. To je rezultiralo povlačenjem u sebe, raznim blokadama, osjećajem niže vrijednosti i strahovima.  Izrasla sam u osobu koja ima velike potencijale ali nisko samopouzdanje. Počela sam istraživati psihologiju, znanstvene pristupe o ljudskom ponašanju i odnosima, o tome kako ljudi razmišljaju. Tražila sam odgovore na bezbroj pitanja. Da, bila sam i u "Starom Zavjetu", bila sam obavijena "Tajnom", "Prijateljstvo sa Bogom" mi je jako važno, bila sam "Bogata žena", učila sam "Biti u sadašnjem trenutku", učila sam "Kako iscjeliti duh i tjelo", učila sam biti "Vođa bez titule", "Pojesti tu žabu", bila sam "Žena koja trči sa vukovima", osvjestavala sam "Obilje sada", " Transurfing" me vodi u prostranstvo izabranih varijanti, crpim znanja i učila sam iz iskustva drugih ljudi.

 Dugi niz godina sam bila uspješan privatni poduzetnik ( čitaj; zarađivala sam puno novaca i mogla si priuštiti što sam god željela), no to me je vremenski ograničavalo da se posvetim sebi i svom osobnom rastu i razvoju. Osjetila sam da ako želim biti sretna i ispunjena u svim sferama svoga života da trebam nešto promijeniti. Donjela sam odluku da želim više od života, ostavila iza sebe svoj obrt i krenula na putovanje koje ne prestaje i vjerujem da niti neće prestati. To su mnogobrojne edukacije koje su me polako izgrađivale u osobu kakva želim postati. Odslušala sam mnoge seminare za osobni rast, učila od svjetski priznatih govornika i motivatora, koristila znanja i savjete mentora.

 Završila sam MASTERMIND trening, mnoge edukacije PRODAJNIH VJEŠTINA, ONLINE MARKETINGA i OSOBNOG BRENDIRANJA. Uspješno sam završila edukacije NEVERBALNE KOMUNIKACIJE, 20 COACHING TEHNIKA I ZAKON PRIVLAČENJA. Postala sam certificirani NLP PRACTITIONER,IN i certificirani NLP MASTER,IN, TRENER LJUDSKIH RESURSA, WINGWAVE COACH te LIFE &BUSINESS COACH.

 A uz to sve sam MAMA. To iskustvo je blagoslov mog života i moja svrha. Znam da sam posebna jer za majku me je izabrala jedna veličanstvena svjetla duša. Znam da mi je i svrha da svoje životno iskustvo i sva znanja podijelim sa vama i da pomognem svakome tko će osjetiti da to može primiti od mene.


Hvala svima koji ste uz mene i sa kojima ću se ponovno sresti.

Jasmina


MOJI CERTIFIKATI:

NLP PRACTICIONER, IN                                                     COACH, ICI                                                WINGWAVE COACH       

NLP MASTER, IN                                                                  LIFE & BUSINESS COACH                       https://www.wingwave.com/

 https://www.nlp-institutes.net/jasminka-storjak         https://www.coaching-institutes.net/ 

                                                                             THETA HEALING PRACTITIONER

                                                                              https://www.thetahealing.com/